Clima Comfort Plus

Monier Clima Comfort Plus

Offerte aanvragen

Kurt van Espen realiseert uw duurzaam dak met aandacht voor uw budget voor uitvoering, maar ook met een blik op de toekomstige energiebesparingen die u zal realiseren met uw nieuw dak. Om een passend antwoord te formuleren op zowel nieuwbouw projecten als renovaties, met één en hetzelfde product werkt Kurt Van Espen veel met MONIER CLIMA COMFORT PLUS.

Monier Clima Comfort Plus is een dakisolatie met minimale dikte en maximale thermische prestaties voor comfort met een plus.

En wat voor isolatie! Monier Clima Comfort Plus werkt met Resol-schuim als isolatiemateriaal, de dunste isolator en tevens de minst warmtegeleidende. Deze eigenschappen maken van Resol-schuim de beste isolatieleerling van de klas en van Monier Clima Comfort Plus de meest thermisch performante oplossing op de markt (tot 30% vs. PUR en tot 50% vs. minerale wol).

Ook in 2012 kan u nog steeds aanspraak maken op subsidies, ontdek hier hoe …

Dakisolatie systemen aan de buitenzijde

Clima Comfort PlusMet Monier Clima Comfort Plus wordt een isolatieplaat aangebracht aan de bovenzijde van de draagconstructie van uw dak. Zelfs bij onregelmatige afstanden van spanten of kepers verzekert MONIER CLIMA COMFORT PLUS zo de continuïteit van het isolatieschild, waardoor koudebruggen worden vermeden in de draagconstructie van uw dak.

Monier Clima Comfort Plus is een 2-in-1 systeem voor dakisolatie langs buiten. In één paneel, dat rechtsreeks op uw dak kan worden gemonteerd, zitten zowel het dampdoorlatend onderscherm als de isolatie vervat.

3 Onbetwistbare voordelen

De beste lambda-waarde op de markt

Voor dakisolatie adviseert de overheid een Rd-waarde (warmteweerstand) van minstens 3 m²K/W. Met reeds bestaande isolatie bereikt u dit al vanaf 60 mm dikte, zonder bestaande isolatie vanaf 80 mm dikte! De Rd-waarde wordt berekend door de dikte van het materiaal (in meter) te delen door de lambdawaarde (λ-waarde). De lambdawaarde geeft aan in welke mate een materiaal de warmte geleidt. Hoe lager de lambdawaarde, hoe beter het materiaal isoleert.

Resol-schuim heeft een lambdawaarde van 0,021 W/m ∙ K, wat haar de beste isolator op de markt maakt en waardoor de dikte van de isolatielaag tot een minimum beperkt kan blijven om aan de voorgeschreven Rd-waarden te voldoen. Resol-schuim isoleert tot 60% beter dan minerale wol en tot 27% beter dan PUR/PIR.

Clima Comfort Plus resol lambda

Resultaat is een ongeëvenaarde bescherming tegen de koude in de winter en
bescherming tegen oververhitting in de zomer.

Excellente waterdampdoorlatendheid.

Ademend en toch perfect water-, lucht- en windbestendig. Voor een gezond binnenklimaat.

Superieure brandweerstand

In vergelijking met andere harde isolatiematerialen. Het element voldoet aan de voorgeschreven brandeisen (brandklasse E). De binnenkant van de MONIER CLIMA COMFORT PLUS-isolatie is C s2 d0-geclassificeerd.

Offerte aanvragen

Clima Comfort Plus folderNog meer info nodig, download hier de folder.