Monier pannen

Kurt Van Espen werkt al jaren succesvol met Monier pannen.

Gaat u voor tijdloos of modern? Bent u eerder klassiek? Of is de cottage-stijl meer uw ding? Welke smaak u ook hebt, met een ruim assortiment vlakke, gegolfde, grote en stormpannen in een rijk kleurenpalet (rood, rustiek, grafietgrijs, double black…) en met diverse afwerkingen (natuur, engobe, (mat) verglaasd, blauw gesmoord…) in het MONIER assortiment zal u steeds een pan naar keuze kunnen vinden. Indien gewenst kan Kurt Van Espen u het nodige advies geven om precies dát dak te realiseren dat u perfect op het lijf geschreven is. Zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Offerte aanvraag

Het is geen toeval dat Kurt Van Espen met MONIER samenwerkt. MONIER is de grootste dakpannen- producent ter wereld die alle onderdelen om tot een esthetisch en perfect weerbestendig dak te komen zelf ontwikkelt en produceert. Zo biedt MONIER u een ruim aanbod dakpannen en daksysteem- componenten (onderdakfolies, verluchtings- doorvoeren, loodvervangende dakaansluitingen, enz.) die perfect op elkaar zijn afgestemd waardoor de unieke daksysteemgarantie kan worden verleend.

MONIER ontwerpt en produceert alle dakpannen en toebehoren zelf. Op die manier worden alle onderdelen om tot een goed werkend dak te komen perfect op elkaar afgestemd. Alle onderdelen worden uitvoerig getest in eigen en onafhankelijke testlabo’s. Uniek in de dakbranche is de eigen wind- en regentunnel die diverse weersomstandigheden nabootst en het effect ervan op de producten weergeeft.

Meer algemene info nodig rond uw MONIER dak, Download hier de informatie.

Download hier je gids met alle informatie voor je MONIER dak

Meer info nodig over systeemhulpstukken . Download hier een handige overzichtsfolder.

daksysteemcomponente

Moeilijkheden om de juiste pan van je keuze te vinden. Bekijk alvast het overzicht hieronder of bezoek de MONIER website voor nog meer detail info.

MONIER pannen overzicht

Offerte aanvraag