platte daken

ingeplooide hoek en tapgat

Steeds meer bouwers kiezen een plat dak als bekroning voor hun woning. Ook in combinatie met andere daktypes zoals het zadeldak of een gebogen dak doet deze dakvorm het goed. De verbeterde technieken en systemen dragen zeker bij aan dit succes.

Kurt Van Espen plaatst al jaren platte daken en heeft zich sinds de opkomst van deze nieuwe materialen zich gespecialiseerd in EPDM daken in 1 stuk, al dan niet losliggende geballast (bv kiezel) of wel afgewerkt met duurzame sedum systemen.

De tijd van platte daken die regelmatig een lek vertoonden of onderhoudsintensief waren ligt al ver achter ons. De ervaring, de doorgedreven specialisatie en een permanente bijscholing samen met het gebruik van nieuwe materialen of technieken zorgt ervoor dat u ten alle tijden beschikt over dak een onderhoudsvriendelijk, goed geïsoleerd en duurzame kroon op uw woning.

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvraag

Kurt van Espen kan uw plat dak afwerken met 2 basis materialen

  • Klassieke roofing

Een bekende dakbekleding die al jarenlang wordt toegepast en zijn degelijkheid heeft bewezen. Een goed evenwicht tussen kwaliteit, een goede waterdichting en budget.

Lees hier meer over een plat dak met roofing

De nieuwste techniek voor een perfect afgewerkt plat dak. Een dakfolie die op maat van uw dak in 1 stuk wordt vervaardigd. Deze dakbekleding kan indien gewenst nog verder afgewerkt worden met een ballast laag (bv kiezel) of uitgroeien tot een volledig sedum dak.

Lees hier alles over een plat EPDM dak