Koramic pannen

Offerte aanvraag

gerelateerd

isolatie

Kurt Van Espen werkt al jaren met Koramic materialen, want allen met goed materiaal kan je een kwalitatief hoogstaand resultaat opleveren.

Het assortiment aan dakpannen binnnen de Koramic groep i dermate groot dat u steeds “uw pan” zal kunnen vinden. Kurt Van Espen legt al jaren met zeer goede ervaringen de Pottelberg pannen.

Pottelberg stormpan … ideaal voor renovatie

De daken van oude huizen zijn vaak niet meer volledig recht. Dit komt doordat het gebouw zich heeft ‘gezet’. De ideale bedekking bij zo’n daken is de Stormpan. Haar handig formaat maakt dat de dakdekker meer speelruimte heeft, makkelijker kan bijpassen en moeilijke dakenprobleemloos de baas wordt.

 

Past in elke bouwstijl … en elk budget

In tegenstelling tot andere pantypes, kan de Stormpan, een vlakke pan met zachte golving, voor de meest verscheiden stijlen van huizen aangewend worden: van het eigenzinnig vooruitstrevende van een moderne woning tot de statige klasse van een landhuis. Door haar handig formaat, platte vorm en groot aantal hulpstukken past de Stormpan op de meest ingewikkelde dakconstructies. Dankzij de verschillende uitvoeringen past de Stormpan in elk budget.

Klik hier voor meer product info.

Het KoraSunĀ® PV-systeem

Het KoraSunĀ® PV-systeem is perfect integreerbaar in de Pottelberg Stormpan 44. Voor de Stormpan 44 als basis werden speciale kleidakpannen ontwikkeld als drager voor het KoraSunĀ® PV-systeem. Deze zogenaamde draagpannen uit gebakken klei zijn even waterdicht en vorstbestendig als de klassieke kleidakpannen. Dankzij hun unieke vormgeving en het inventieve installatiesysteem kunnen de PV-zonnepanelen netjes in het dak worden ingewerkt.

Alle hulpstukken …

Gevelpannen, vorsten, noordbomen, enz. Het is slechts een greep uit het assortiment hulpstukken. Deze keramische hulpstukken verzekeren niet alleen een perfect technische afwerking van uw dak, ze geven het tevens een eigen karakter en dragen bij tot de algehele dakesthetiek. Naast keramische hulpstukken biedt Koramic een compleet gamma technische hulpstukken aan. Het zijn onmisbare, vaak op het dak onzichtbare, accessoires die aangewend worden voor de verankering van de pannen, het ventileren van de ruimte tussen de pannen en het onderdak en het regendicht maken van het dak.

Offerte aanvraag