Isolatie hellend daken

gerelateerd

Subsidies

Het dak is een van de belangrijkste elementen van uw woning. Het moet niet alleen regen en wind buiten houden, het moet er ook voor zorgen dat de temperatuur binnen in de woning constant blijft. Bij heel wat gebouwen gaat de meeste warmte via het dak verloren.

Kurt van Espen realiseert uw duurzaam dak met aandacht voor uw budget voor uitvoering, maar ook met een blik op de toekomstige energiebesparingen die u zal realiseren met uw nieuw dak. Om een passend antwoord te formuleren op zowel nieuwbouw projecten als renovaties, met één en hetzelfde product werkt Kurt Van Espen veel met MONIER CLIMA COMFORT PLUS. alsook met RECTICEL POWERROOF SARKING

Beide systemen hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze aan de buitenzijde van de daktimmer worden bevestigd en daardoor 2 grote voordelen bieden

  1. Beide materialen zijn uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie waarbij op de bestaand constructie, zonder verlies aan ruimte aan de binnenzijde een maximale thermische isolatie kan gerealiseerd worden.
  2. Bij een goede plaatsing waarvoor Kurt Van Espen garant staat heeft u geen enkele koudebrug in uw dakisolatie.
  3. Door aanbrengen van het isolatiemateriaal aan de buitenzijde van uw woning slaagt Kurt Van espen (afhankelijk van de grote en vorm van uw dak) vaak in om in geval van renovatie uw woning op 1 dak te ontdoen van de bestaande dakbekleding en terug toe te leggen met isolatie waardoor:
    1. Er niet dient gewerkt te worden met het afdekken van uw openliggend dak met grote plastiek folies.
    2. Uw dakrenovatie terug wordt gebracht tot het minimum aan stof en het “verbouwingseffect”

 Offerte aanvragen