Dag Kurt,

We zijn blij dat we kunnen zeggen dat we tevreden zijn over de dakwerken die jullie hier uitvoerden.

Als eigenaar is het toch altijd wat onzeker afwachten of de vele beloftes van de verschillende zelfstandigen ook ingelost worden.

Ik heb net nog een mail gestuurd naar mijn broer die toch ook geïnteresseerd is in wat hier gebeurt.

Ik heb hem gemaild dat het plezierig is om eindelijk eens een uitgegeven werk volledig te zien verlopen zoals afgesproken, zowel wat betreft timing, gebruikte materialen, manier van werken en niet niet in het minst: de afgesproken prijs.

Wat we ook waarderen is dat de verschillende onverwachte werkjes die we vroegen om ineens mee uit te voeren, met de glimlach werden mee opgenomen in het geheel zodat alles ineens “af” is.

Wat het uitzicht en afwerking van ons natuurleien dakje betreft bewijzen de vele complimenten van buren en voorbijgangers dat jullie puik werk geleverd hebben waar gans je ploeg fier mag op zijn.

Maar waar ik evenveel belang aan hecht is dat je een man bent waarvoor geldt: ” Een woord is een woord”! en dat is in deze tijden niet meer zo evident.

Ik hou je op de hoogte wat betreft de verdere vernieuwing van ramen en deuren en gevelopfrissing zodat je ook een zicht hebt op het geheel, voor en na.

Bedankt voor de fijne samenwerking; alles verliep zoals gehoopt en ook dàt is geld waard.!

 

Paul en Anne

Claes-Wellens

Leuven